Csak nekem nem működik ma az MSN normálisan, vagy más is észlel problémákat?
Szia!
Engem éppen most be sem enged.
Minden más működik, lapokat tudok betölteni, Skype működik... de az MSN nem enged be.
Hello megint!
Én most újraindítottam a gépemet....és most már beenged, ill. minden üzenet átjön/átmegy!
Az előző voltam.
Nálam is problémás mostanában az msn...Barátnőmmel szoktam beszélgetni és sokszor 1-2 napos késéssel kapunk meg üzenetfoszlányokat mostanában...
Meg nálam is volt, hogy nem tudtam belépni.
Kb 1 hete vannak ilyen problémák, nem tudom mitől lehet.
Előző vagyok! Tegnap is ugyan ez volt este...beszélgettünk, mindketten be voltunk jelentkezve normálisan (nem rejtve, mert eddig is voltak problémák ha mindketten rejtve voltunk bejelentkezve és úgy akartunk beszélni, de akkor már nem volt gáz ha egyikünk belépett normálisan) és beszélgettünk...közben játszottunk....aztán egyszer csak azon vettem észre magam, hogy csak írtam és írtam és semmi válasz...gondoltam biztos játszik barátnőm, és belefelejtkezett...és amikor már 20-30 perce nem írt már kezdett gyanús lenni a dolog, és megcsörgettem a telefonját...akkor meg írt...én meg kérdeztem, hogy megnézte-e amit küldtem neki....erre ő: nem küldtél semmit...írtam, nem válaszoltál gondoltam játszol... :D
de igazából meg írtunk, csak msn nem kézbesítette normálisan az üzeneteket...
így még veszekedésre is kerülhet a sor ha valakik olyan komoly témákról beszélgetnek, vagy épp vitatkoznak akkor ez még jobban eldurvíthatja a helyzetet :D
azért..nem ez a legnagyobb problémám, hogy szarakszik az msn...de azért eléggé idegesítő tud lenni az biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!