Miert nem mukodik a kepnezegeto? Es az iso fileok mert nem jelennek meg?
Figyelt kérdés
Vannak kepeim a gepen de nem tudom megnezni toltottem le kepnezegetot de hiaba ... most letoltottem az officet ... es nem tudom megirni mert hat hianyzik a kepnezo progi ami felismeri az iso filet.mit tegyek?2011. márc. 27. 01:21
1/9 anonim válasza:
Mert az iso nem egy olyan kép file amire te gondolsz, az iso egy cd/dvd/blu-ray lemez képének a másolata. ahhoz daemon tools vagy alcohol120 kell, vagy kiírni dvdre és akkor meg tudod nézni a tartalmát.
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom.
es a kepek?
2011. márc. 27. 01:34
3/9 anonim válasza:
kell lennie alapból a win-en windows fényképnézegetőnek az nem nyitja meg?
5/9 anonim válasza:
.iso?
DAEMON Tools Lite szabad felhasználású, ingyenes progi :)
Tuti működni fog...
6/9 A kérdező kommentje:
windows 7-em van ... vajon a windows hibas?
eddig nem volt ijen problemam ...
nem mukodik se a kepnezegeto, se a daemond ...
2011. márc. 27. 22:14
7/9 anonim válasza:
lehet újra kéne rakni vagy esetleg egy vírus irtás.
8/9 anonim válasza:
Hát...Nekem is windows 7 van, de ezen lehet nézegetni-volt alapból képnézegető.De Deamon tools is van rajta, szóval rakd fel hátha.Egyébként a windows 7 naggyon szr lehet h tényleg az a hibás azzal van valami.Hozzám ma jött a szerelő h visszarakja az xp-t, erre nem tudta...na mindeggy...
Szóval:
-vagy formázd le rakd újra
-vagy xp-t rakj már vissza rá
-vagy/meg deamon toolsot töltsd le.
9/9 anonim válasza:
Az a szerelő sem lehet túlképzett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!