Szükséges-e és ha igen mi teszi szükségessé a codec pack win xp-re való telepítését?
Szerintem a legjobb, ha olyan lejátszókat használsz, melyben eleve benne vannak a Codec-ek, én a VLC Media Player-t ajánlom.
Amúgy nem hiszem, hogy egy codec pack bármely PC játék futtatásában hibát okoznának.
Így van, a codec pack-ok csak teleszemetelik a Windows -t.
Jó még a GOM Player is. A VLC -hez hasonlóan ez is beépített kodekekkel dolgozik, ami nem lenne meg neki automatikusan letölti a netről. Egyedüli hátránya a VLC-hez képest, hogy nem tud magyarul.
Csatlakozom a "NO CODECPAKK" mozgalomhoz és én is ajánlok egy lejátszót,csak,hogy megnehezítsem a döntést....:)
Amúgy mindhárom remek lejátszó,inkább csak rokonszenv kérdése a választás.
Kodek csak akkor kell a gépre,ha például egy videószerkesztővel készített filmet olyan formátumba mentenél,amit az a program önmagában nem képes előállítani.Lejátszás miatt felesleges.
Windows Movie Maker -rel szerkesztett filmek mentéséhez Youtube által elfogadható formátumhoz sem kell külön codec?
És mennyiben van szükség codecre a játékok futtatásához?
Az eddigi válaszokat köszönöm
"Windows Movie Maker -rel szerkesztett filmek mentéséhez Youtube által elfogadható formátumhoz sem kell külön codec?
És mennyiben van szükség codecre a játékok futtatásához?"
A Movie Maker film mentését a fájl/filmfájl mentése opcióval kell elmenteni, ha jól tudom itt csak wmv-be tudsz telepíteni (a Microsoft azt akarja, hogy csak az ő formátumát használd és ismerd), ezt már fel tudod tölteni a YouTube-ra, vagy átkonvertálhatod rendes formátumba FormatFactory segítségével (Movie Maker-ben a filmet nem project fájl mentésével kell elmenteni, ahogy sokan logikusnak látják!)
Játékokhoz pedig nem kell Codec Pack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!