Az Operán nagyon-nagyon sok lapot nyitottam meg egyszerre, majd bezártam és most nem tudja megnyitni a programot. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mert meg akarja nyitni az összes előzőleg megnyitott lapot, csakhogy azt nem bírja... Annyit csinál, h ott fönt az a kék sor megjelenik és kiírja h "Üres lap - Opera (Nem válaszol)"
Újratelepítsem? De akkor elvesznek az eddigi megjegyzett jelszavak (amiből elég sok van, + ezeknek a felét nem is tudom...) és a könyvjelzők is nem?
Újra letöltöttem, az nem segít...
És ne azzal gyertek légyszi h minek csináltam ezt, unatkozta
2009. febr. 24. 21:01
1/6 A kérdező kommentje:
VALAKI KÖNYÖRGÖK!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon fontos lenne!!!!!
2009. febr. 24. 21:24
2/6 yuda válasza:
Az opera elég stramm kis program,szerintem egy bezárástól nem megy tönkre-először indítsd újra az egész gépedet-lehet ilyen egyszerűen helyre is áll--ha nem,még egy dolog van:csinálj egy rendszer visszaállítást az utolsó jó időpontra.(minden program/kellékek/rendszereszközök)
3/6 A kérdező kommentje:
De akkor minden addig mentett dolog eltűnik nem? Mert azóta a torrentjeim egy csomót töltöttek....de hát valamit valamiért, nem igaz? :) Hát köszönöm neked :)
2009. febr. 24. 21:38
4/6 A kérdező kommentje:
Na ez nekem nem akar menni...Ha újratelepítem az egész Operát, elvesznek a könyvjelzőim?
2009. febr. 24. 21:47
5/6 anonim válasza:
Ezt a mapptá kell megkeresned: C:\Documents and Settings\[Bejelentkezési neved]\Application Data\Opera\Opera\profile\sessions innen a fájlokat ki kell törölnöd. Ezek a fájlok tartalmazzák a program által elmentett böngészési állapotot. Az Opera elindítása után újragenerálja a fájlokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Huhh köszi szépen :)
2009. febr. 25. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!