Mi az a "dwm. Exe" Windows 7-nél a feladatkezelőben?
Az felel a dizájnos asztalodért (tálcaikonra ráviszed az egeret, élő kép, stb). Mondjuk én gyűlölöm, 2.4 GHz i3-as van a laptopban, mégis win98 témával használom a win7et...
De áruld már el, hogy 1.7-es celeronra miért húztál win7et? :D
Nem bírtam megvárni,amíg kicserélem a processzort.:D
Remélhetőleg 3 Ghz-es Pentiumot rakok bele. Akkor már nem kellene sokat használnia.
És még a minimálisan 1000 Mhz Proci van írva a gépigényében.:)))))
Képzelem,mennyire lehet jó annak,aki olyan CPU-val használja.:)
A minimális rendszerigény azt jeleni, hogy mindent extra design feature-t és pár erőforrás igényesebb funktiót letiltva örülj, hogy megy (aka minimális beállításokkal).
A recommended is csak annyit jelent a játékoknál, hogy már nem élvezhetetlenül szar a grafika.
És arról sem feledkeznék meg, hogy a minimum az op rendszerre vonatkozik. Vagyis nézd az asztalt, de ne indítsál el semmit, mert az összes erőforrás a gépnek kell :D
De 1,7es cerkára én sem raknék 7est. Milyen a többi alkatrész a gépben? Mert nem csak proci kell egy oprendszernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!