Melyik játékkal játtszak ha már az összes Need for Speed et Call of duty-t Battlefieldet, Counter-Strike-t, Assassins Creed-et meguntam?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 11:30
11/21 A kérdező kommentje:
de most komolyan engem ilyen embernek néztek h Tetris, Plants vs Zombies, Farmville. -.-" mivan veletek?... én nem ilyen flash hülyeségekkel játtszok... valami normálisra gondoltam, ami már megjelent és menne a gépemen.
Nvidia Geoforce 9500 gt
2 gb ram
Intel Pentium Dual CPU E2200
2011. márc. 23. 13:49
13/21 anonim válasza:
half life teljes sorozat, bulletstorm, doom 3, quake 4, dead space, metro 2033, crysis. nem biztos hogy mind futni fog a gépen.
14/21 anonim válasza:
néhány star wars is nagyon jó.
15/21 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a resident evilt :/ hát mindíg az a hóhér fazon megöli a csajt... -.-"
2011. márc. 23. 20:14
16/21 anonim válasza:
Akkor próbáld ki a: Resident evil Outbreak file#2 , Resident Evil 4 -t
17/21 A kérdező kommentje:
most ez a resident evil 5 volt és elvileg ez a legjobb és z is egy kalap sz*r, újra játtszom az assassin's Creed brotherhood-t
2011. márc. 25. 06:32
18/21 anonim válasza:
Nagy s*art az a legjobb.(már bocsi)de szerintem aki már nem 1 nem 2 játékkal játszott az tudhatja hogy nem mindig a legújabb a legjobb...
19/21 A kérdező kommentje:
igen, de erre nem sok példa van....
Medal of Honor is így van a legújabb a legjobb, Call of duty is, NFS-valaki szerint nem, valaki szerint ez jobb. Assassin's creed is, Counter Strike is.
2011. márc. 25. 16:43
20/21 anonim válasza:
HM... akkor a resident evil + devil may cry erösen a kivétel kateg-ba tartozik (devil may cry 4 és a resident evil 5 is q*va s*ar...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!