Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tud frissiteni a...

Miért nem tud frissiteni a windows?

Figyelt kérdés

A windows updateben volt 1 fontos frissités ez:

Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez (KB976932)

Letöltötte és elkezdte telepiteni de a végén kiirta a hogy ismeretlen okok miatt nem sikerült a telepités

Már vagy 5 ször ujra probáltam de akkor se sikerült

Egyátalán szükséges ezt feltelepiteni???

2011. márc. 23. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ajánlott... Nálam sok örömet hozott. Tudod, hogy csináld? Tedd be a Windows 7 DVD-det (nem bootolva, hanem rendesen működése közben) nyomj a telepítésre aztán pedig a Frissítést válaszd ki. Leszed bizonyos rendszer frissítéseket, majd azokat telepíti. Utána 110%, hogy felfog menni a Service Pack 1, máshol így csináltam és ment.
2011. márc. 23. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja de arra készülj fel, hogy nem egy 20 perces folyamat lesz!
2011. márc. 23. 12:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát betettem a lemezt rámentme hogy setup és ott eljutottam odáig hogy kikell választani hogy 32 vagy 64 bites legyen(nekem 64bites van) rá is mentem a 64 esre és olyanokat irogatott hogy 32bites lemezröl nem lehet 64bitest telepiteni, meg ezt forditva is, meg azt hogy zárjba be a megkezdett munkáimat és inditsam ujra a telepitöt, de semmi nem volt megnyitva csak a telepitö

meg porbáltam 4 szer de nem jo most se

2011. márc. 25. 07:49
 4/8 A kérdező kommentje:

és ezt teszi ki az asztalra jelentésnek

[link]

2011. márc. 25. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Na látod, ott a hiba!

Eredeti kiadásban nincs ilyen fajta Windows DVD, hogy 32bites és 64bites egy lemezen lenne. Ezt is "okos, hozzáértők" csinálták, vagyis buherált DVD. Olyannal próbáld ami, eredeti, módosítatlan, az eredeti lemezről készült másolat! Vagy is ha 64bites a gépek akkor x64-es MSDN-es verzióval próbáld úgy, ahogy először leírtam.

2011. márc. 25. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Microsoft szóvivője vagy kije ahogy mondta, nagyon helyes: "Ha már lopják a szoftvereinket, a miénket lopják"

Egyszer hasonlóan szívtam meg azóta csak eredeti DVD másolatokkal foglalkozom :P

2011. márc. 25. 10:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Aha értem!

Most kezdtem el letölteni az SP1 et a download.chip.eu oldalrol müködnifog vajon??

2011. márc. 25. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Ezzel se jo

Azt hiszem jobb lenne ha megvenném eredetibe hogy ne keljen küzdenem vele

2011. márc. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!