Miért nem tud frissiteni a windows?
A windows updateben volt 1 fontos frissités ez:
Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez (KB976932)
Letöltötte és elkezdte telepiteni de a végén kiirta a hogy ismeretlen okok miatt nem sikerült a telepités
Már vagy 5 ször ujra probáltam de akkor se sikerült
Egyátalán szükséges ezt feltelepiteni???
Hát betettem a lemezt rámentme hogy setup és ott eljutottam odáig hogy kikell választani hogy 32 vagy 64 bites legyen(nekem 64bites van) rá is mentem a 64 esre és olyanokat irogatott hogy 32bites lemezröl nem lehet 64bitest telepiteni, meg ezt forditva is, meg azt hogy zárjba be a megkezdett munkáimat és inditsam ujra a telepitöt, de semmi nem volt megnyitva csak a telepitö
meg porbáltam 4 szer de nem jo most se
Na látod, ott a hiba!
Eredeti kiadásban nincs ilyen fajta Windows DVD, hogy 32bites és 64bites egy lemezen lenne. Ezt is "okos, hozzáértők" csinálták, vagyis buherált DVD. Olyannal próbáld ami, eredeti, módosítatlan, az eredeti lemezről készült másolat! Vagy is ha 64bites a gépek akkor x64-es MSDN-es verzióval próbáld úgy, ahogy először leírtam.
Microsoft szóvivője vagy kije ahogy mondta, nagyon helyes: "Ha már lopják a szoftvereinket, a miénket lopják"
Egyszer hasonlóan szívtam meg azóta csak eredeti DVD másolatokkal foglalkozom :P
Aha értem!
Most kezdtem el letölteni az SP1 et a download.chip.eu oldalrol müködnifog vajon??
Ezzel se jo
Azt hiszem jobb lenne ha megvenném eredetibe hogy ne keljen küzdenem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!