Hogyan kell a moovie maker-rel dolgozni? (többi lent)
Barátnőmnek szülinapjára akarok csinálni, egy ilyen képes zenés videót.
Azt értem , hogy be kell szúrni a képeket, meg a zenét, de ezt hogyan kell valahogy kiírni DVD-re, úgy hogy működjön is. Mert én kiírtam egyet próbából és nem tudtam lejátszani DVD-n?
Aki ért hozzá légyszi segítsen!
Le merem fogadni, hogy a fájl/project fájl mentése opcióval mentetted.
Ha nem tűt volna fel, ez csak egy pár kb.-os project fájl, filmet nem tartalmaz, ahhoz, hogy ebből videófájl legyen fájl/filmfájl mentése opció kell, mivel a Windows szeretné, ha te nem is ismernél más formátumot, csak az övükét, ezért csak wmv-be tudod lementeni, azonban ezt szinte semelyik DVD lejátszó nem játssza le, FormatFactory-val konvertáld avi-ba DivX vagy Xvid codec-al, azt már le kell tudnia játszania a legtöbb lejátszónak, ha a tied mégis csak DVD formátumot játszik le, akkor át kell konvertálnod, Nero-ban van ilyen lehetőség, azonban számos ingyenes program van ehhez is (Google->avi to DVD converter).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!