Van-e valaki, aki tud segíteni, letöltési témában?
Figyelt kérdés
Ezt a sárkányos windows 7-re való témát szeretném megszerezni: [link] Net/forums/windows-7-themes-megabink/12670-windows-7-themes-black-dragon-theme-megabink-8. html Nem tudom, honnan lehetne letölteni, sok helyen láttam fent, de mind idegen nyelvű, regisztrációt igényel, esetleg fizetni kell érte. Ha valaki jobban ért hozzá, lécci segítsen, konkrét telepítő fájl kéne hozzá, amit csak letöltök mindenféle fent említett bonyolítások nélkül, hogy fel is rakhassam a gépre. Köszi!2011. márc. 21. 18:05
1/3 anonim válasza:
Helló!
ITT [link] Katt rá majd remélhetőleg megindúl a töltés.(EZT EGY RAR FÁJLBA TÖLTI LE CSAK MEG KELL NYITNI MAJD KIMÁSOLNI ÉS KATTA TELEPÍTÉSRE XD)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez biztos hogy az? Mert nekem nem úgy tűnik :S
2011. márc. 22. 08:34
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!