Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől van ez? (Info lent)

Mitől van ez? (Info lent)

Figyelt kérdés
tesóm laptopja egy idő után lefagy! Játszik egy online játékkal, és a laptopon azt lehet észrevenni, hogy egyre gyakrabban és több időt dolgozik ameddig a játékban vagyunk! Miután kilépünk, még utána is dolgozik meg lefagy! Átvizsgáltam az egész gépet, de nem talált vírust rajta az Avast!
2011. márc. 20. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Vizsgáld meg a hőmérsékletét is. A laptopoknak kevésbé jó a hűtése, szerintem túlmelegszik benne valami. Tisztítsd ki.
2011. márc. 20. 10:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Ráraktam a CPU Cool programot, és a proceszor(Intel Pentium 1.6 GHZ)hőmérséklete 38fok! Nekem a saját gépemen a rekordom 45 fok! A gépemben 4 ventinlátor van! Elől, a videókártyának a tápnak meg egy középen! Nem akarok hozzányúlni! Elég régi laptop 2005-be lett megvéve!
2011. márc. 20. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!