Adrika30 kérdése:
Hogyan tudom vissza állítani hogy ne a google chromple hanem az explorer legyen?
Figyelt kérdés
Kettő falyta internetem van : Google chromple és az explorer de véletlenül tegnap arra kattintottam a chrompleban hogy az legyen az alapértelmező,de most nem tudom hogy kell vissza állítani hogy az explorer legyen,légyszi segítsetek,Köszi előre ish.:)2011. márc. 19. 20:35
1/7 anonim válasza:
explorer - eszközök - internetbeállítások - programok - alapértelmezetté tesz
2/7 anonim válasza:
A legjobb ha nem használod az IE-t, használj normális böngészőket.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. márc. 19. 20:58
4/7 anonim válasza:
Amúgy tényleg hagyd az IExplorert! Szörnyű ahogyan megjelenít pár oldalt. Ha minden igaz jövőhéten megjelenik a Firefox 4 végleges verzió. Szerintem használd azt.
5/7 anonim válasza:
"falyta"? És nem "chromple", hanem Chrome.
6/7 anonim válasza:
meg 2 internete van a gyereknek xDD google c. meg IE
7/7 A kérdező kommentje:
jó akkor az.. am ja 2 van >< Köszii mindenkinek.
2011. márc. 27. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!