Egy 32 bites programot fel lehet telepíteni 64 bites windowsra?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem, akkor van bármilyen trükk, amivel meg lehet csinálni?2011. márc. 19. 12:29
2/8 tramtram válasza:
nem nem lehet, és ez nem trükk kérdése. Szedd le hozzá a megfelelő verziót.
3/8 P.O.C. válasza:
Simán. Én pl. 64-bites Windows 7 -et használok, mert sok memória van a gépemben. Mégis a programjaim 80-90 % -a 32-bites.
Amúgy előtte 64-bites XP-nél sem volt gondom a a 32-bites programokkal.
4/8 anonim válasza:
Már hogyne lehetne. A programok zöme 32bites, és nem soknak van 64bites verziója, akkor már miért érné meg a microsoftnak 64bites rendszert gyártani amikor alig lesz rá program?
5/8 anonim válasza:
Driverekből 64-biteset kell felraknod, de 32 bites programok trükk nélkül is futnak.
6/8 P.O.C. válasza:
12:33-nak:
=============
Ugye te valami gyorstalpalón tanultad az Informatikát ?! :P :D
7/8 tramtram válasza:
Én vagyok a 12:33 as, és az előző hszben megválaszolták a félreértésem én driverekre gondoltam:) Nem nem gyorstalpalón végeztem:) De hamar rájöttem hogy rosszul értettem, csak már annyian írtak, hogy feleslegesnek véltem kijavítani magam:)
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat a lényeg átjött. :D
2011. márc. 19. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!