Milyen torrentprogramot ajánlotok windows xpre?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 19:03
11/18 anonim válasza:
Szia én is az uTorrent-re szavazok nekem is az van és nagyon jó.
12/18 anonim válasza:
Általában én is uTorrentet használok, de chello-nál nem jó, mert a chello korlátozta a letöltési sebességet. Úgyhogy mi kénytelenek voltunk Linux alatt futó torrentklienst használni, azt a chello bizonyos beállítások mellett nem tudja korlátozni. Nincs más megoldás, ha normálisan akarunk letölteni, nem pedig akkora sebességgel, mint régen a telefonos, betárcsázós modemmel...
13/18 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak és a gépednek ,akkor semmilyet!!!!!
14/18 anonim válasza:
én BitLord-ot szoktam használni. nekem bevált, szerintem jó.
15/18 anonim válasza:
ejnye, senki nem szavazott azureusra :))) kipróbáltam a utorrentet is (műtorrent, oké XD), de nekem a Vuze jobban szuperál. meg a felhasználói felülete is jobban tetszik, jobban tudom kezelni. ízlések és pofonok.
16/18 anonim válasza:
micro torrent (gyengébbek kedvéért uTorrent)
17/18 anonim válasza:
Még Soha nem használtam U-torrentet biztosan jó de nekem BitTorrent-em van szerintem nem a letöltő program a lényeg hanem hogy milyen gyors az Internet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!