P4 3 GHz 1 GB RAM-os gépre érdemes Win7-et tenni? Csak netezésre lesz használva.
1 giga ram alá ne is rakd fel mert belassul mint a sz@r.
Nekem másfél giga alatt belasult,minimum 1 giga kell neki de 2 fel már jól lehet vele.
Mondjuk nekem 2 giga ramom van de nem igazi akkor sem.
Hülyék kíméljenek? akkor te mivagy? minek kell win7 netezésre? XP-n sznetd lassabb a net v mia f@sz?
1GB RAMra megse próbáld feltenni a win7-et mert a bebootolás lesz egy fél élet. Dobj fel egy Linuxot, rá meg egy Ubuntut azt csá
Ha csak netezel addig menni fog.
Viszont ha már több memóriaigényes programot beindítasz mellette, akkor be fog lassulni.
Tudom, mert nekem is ilyen gépen volt fent egy darabik, ezután vettem még 1 GB memóriát, mostmár tökéletesen megy. :)
Most csak netezek és 900MB memóriát eszik + 700MBot használ gyorsítótárnak. (Most fut: Firefox, Skype, Messenger, Total Commander)
"1GB RAMra megse próbáld feltenni a win7-et mert a bebootolás lesz egy fél élet. Dobj fel egy Linuxot, rá meg egy Ubuntut azt csá"
Dugd fel magadnak a fos linuxodat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!