Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videót akarok csinálni, de...

Videót akarok csinálni, de rar és zip fájlból. Milyen videókészítő programot ajánlotok? Vagy milyen megoldás van arra, hogy fájlmappát csináljak belőle?

Figyelt kérdés

érthető?? gyors választ szeretnék!!!!!!!!!!

de jobb lenne egy videó készítő program mert nekem nem működik a Windows lejátszóm vagy mi a neve XD

2009. febr. 22. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A RAR és a ZIP tömörített állomány, azokat kicsomagolni kell, de nem videó szerkesztő kell hozzá.

Próbáld meg a WinRar nevű programmal. Az kicsomagolja, és ha videó formátum utána tudod szerkeszteni vagy lejátszani.

Vagy esetleg WinCmd file kezelő, az a ZIP állományokat kicsomagolja, vagy közvetlenül tudja kezelni.

2009. febr. 22. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:
és hogy kell használni a WinRAR-t?
2009. febr. 22. 13:21
 3/3 anonim válasza:

Ha felraktad a gépre akkor az adott fájlt egymásra rakott könyveként fogod látni. Rákattintasz jobb egérgombbal és "Kibontás ide" (angolul: extract here) ezután megjelenik neked egy új fájl amit kedved szerint nézhetsz, szerkeszthetsz.

Videók szerkesztésére kezdőknek a Windows Movie Makert ajánlanám, mert nem kell letölteni és könnyen kezehető, viszont gyakran lefagyogat és nem nyit meg minden tipusú fájlt. Esetleg még a Nero Vision-t tudom ajánlani, én is azt használom.

2009. febr. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!