Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet megoldani a...

Hogyan lehet megoldani a problémámat (bővebben)?

Figyelt kérdés
A gépembe vannak filmek. És, ha meg akarok nézni egyet akkor elő jön egy kis ablak és én onnand kiválaszthatom, hogy hogy akarom nézni Windows Media Playerrel vagz Divx-el. Az történt, hogy letöltöttem a Winrar programot. Ennek következtében valahogy amikor kinyitok egy film fájlt az azzonal Windows media playerben nyissa meg a fájlt. De a gond az hogy miután én kimegyek a WMP-ből a film hangja tovább hallatszik és nem lehet leállítani, csak ha egy másik filmet kezdek nézni, de aztán annak is hallatszani kezd a hangja... és így tovább. Segítsetek légyszíves. Továbbá az filmek ikonjai jobb alsó sarkában a WMP jele látható. HOgy lehetne megoldani a problémát???
2011. márc. 16. 18:15
 1/3 Kreszula Károly válasza:

Szia!

Ha új film, vagy bármilyen lejátszó programot telepítesz, automatikusan "sajátjának" tekinti az összes filét.

A winrarnak nincs köze hozzá, mert az csak egy csomagoló progi, de ha egyszerre akarsz kitömöríteni, és élőben nézni, előfordulhat, hogy ez élőben történik.

Csomagolni: háttérben,

A lejátszásnál, pedig a wmp-t kell alapvetőnek mindíg beállítani.

Tegyél fel egy gom playert, és nincs több gond.

2011. márc. 16. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a választ!

Mi az a gom player? Ha telepítem akkor miután kimegyek a Windows Media Playerből akkor nem fog fojtatódni a hang?

2011. márc. 16. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem és MEGVAN! KÖSZÖNÖM! Nagyon kössz!!!
2011. márc. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!