Mért nem jó az IExplorer egyik változata se?
Figyelt kérdés
Most töltöttem le a 9-et, de az is selejt.
Tilos hogy olyan jó legyen mint a firefox vagy chrome...?
2011. márc. 14. 09:18
1/4 anonim válasza:
Úgy vettem észre, hogy ez is gépfüggő. Egy jó gépen az Explorer is úgy fut, mint a kisangyal, de pl. az én gépemen a Firefox is hulladék.
A Chrome viszont nagyon jó.
2/4 anonim válasza:
Mert az IE egy nagy rakás SZ@R!
Tökmindegy, hogy melyik verzióját töltöd, le mert mindegyik hulladék. Én a legújabbat is láttam, de a flash dolgok miatt az is folyamatosan megfagy.
Én a Chrome-ot ajánlom, esetleg ha jobb géped van, akkor Firefox.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert az Internet Explorer egy fos. Használj Operát.
4/4 anonim válasza:
Milyen IE9et töltöttél le? Tudtommal csak 24 óra múlva jön ki a végleges. Már kiszivárgott? Ha RC-t raktad fel, akkor várhattál volna még 1 napot:) Nekem amúgy semmi bajom nem volt az RC-vel, a flash viszont tényleg szar, de ez nem az MS hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!