Windows system32 ben vannak virusok. Hogy tudnam ki irtani onnan?
Figyelt kérdés
van vagy 70 virus es ha kitorolnem lenne valami a gepemmel vagy mit csinaljak veluk2009. febr. 20. 23:04
1/3 anonim válasza:
Irtsd ki, aztán ha valami lényeges is megy véletlen a levesbe, legfeljebb újratelepíted a windows-t.
2/3 anonim válasza:
Szia Sürgösen keress fel egy üzletet ahol foglalkoznak Vírusirtással
ugyanis ha a system32 mappába vannak fertözött fájlok akkor azokat csak egy másik gép segítségével tudod eltávolítani mivel a te gépeden nem tudod törölni
miiért?
azért mert a sys32 mappába a rendszer futattásához nélkülözhetetlen dll fájlok vannak és amikor ujra inditáskor törölné a virus irtó akkor már használatba vannak és nem törölhető
tehát csak egy másik gép segítségével irtható ki teljesen
vagy ha nem akarsz rá áldozni akkor telepítheted ujra az operácios rendszeredet is
3/3 anonim válasza:
Avast vírusirtóval lehet Boot idejű keresést csinálni. Ilyenkor nem futnak a system32-ben lévő rendszerfájlok, csak a vírusirtó ablak töltödik be, ha virust talált, meg kell próbálni kijavítani. Legutolsó megoldás a ferőzött fájl törlése, de ezzel nem biztos, hogy továbbra is működőképes lesz a rendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!