Milyen programmal lehetne windows 7 alatt elforgatmi a képernyőt 90°-al barra, jobbra? A videódriverem csak xp-n tudta ezt.
Hmmm... nekem így néz ki:
Nem, nekem hagyományos CRT monitoraim vannak, VGA csatlakozással, kettő is - ezekhez nem kell driver. Viszont a videókártyám egy GeForce 9800GTX+ és van hozzá rendes Windows 7 driver.
Lehet, hogy nem volt jó ötlet ilyen régi VGA mellé a Windows 7? Talán Vistával működne, de azt sem mondom, hogy tegyél másik rendszert fel csak ezért.
Nem ilyened van?
Nekem nem sikerült drivert találni hozzá, szerintem nincs. Persze nem vagyok tévedhetetlen.
Lehet, hogy DVI-al működne. De csak tipp. Ha van pénzed, majd valamikor ugorj be egy számtech boltba és dobj a kosárba egyet. Persze lehet, hogy felesleges lesz, de legalább elmondhatod majd, hogy digitális kábeled van. :D
Legalábbis a monitor TUDTOMMAL tartlamat DVI csatlakozót is, de azért nézd meg, hogy biztosra menyj. Jobbat már nem tudok, itt megáll a tudomán. (T_T)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!