Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen tapasztalaitok vannak...

Milyen tapasztalaitok vannak a Windows 7-tel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Megvan a béta verzió, most szeretném újrakni a gépem, arra gondoltam,csinálnék egy partíciót a z eddigi WinXP-nek, meg egyet a Seven-nek.A kérdés már csak az, melyiket használjam játékhoz és melyiket a munkához -zeneszerkesztés, hangstúdiózás.
2009. febr. 20. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Helló!

Ha eddig jól mentek a game-ek rajta, akkor az XP-t javaslom, és a 7-est pedig munkához. Bár én, ha feltenném a 7-est, akkor azon is lefuttatnék pár game-t, hogy mégis milyen lesz a majd a végleges oprendszer. Ha valami hibát észlelsz a bétán, akkor azt meg írhatod a Microsoftnak, ahol "állítólag" kijavítják a hibát. Szerintem a Windows 7 jobb lesz, mint az XP, a Vistát meg se említsük:)

2009. febr. 20. 17:07
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
1.5 hónapja használom két gépen. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sok praktikus ujitás. Az első frissítéseket mindenképp le kell tölteni, mert előtte instabil. Olyan programok, játékok is elindultak vele, amiket se xp, se vista nem vitt. Használat közben a vistához hasonlítanám némi extrával, és lényegesen gyorsaabb reakciókkal. Telepítésnél az előzőleg telepített oprendszer driver könyvtárát automatikusan beolvassa. Ha nincs is ilyen, akkor is mindent kezel. A legspécibb usb-s kütyüket is gond nélkül ismeri fel alapból.Ami rossz: Néhány adobe program akad az operával néha. Ez lehet szélsőséges is. Volt már egy kékhalálom miatta. Nincs a daemon toolshoz hasonló virtuális meghajtó program rá. Magyarul az iso-t vagy kiírod dvd-re, vagy winrarral mókolod. Nem fut pl a nokia pc-suite (de nem is hiányzik). Angol az egész, de aki vistával boldogult, annak ez se lesz nehéz.Asszem ennyi. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve. A vista még így, hogy ez csak beta, a poros nyomába sem ér. Ja és harder felhasználó vagyok. Ezen dolgozom, és grafikákat szerkesztek a nap 8 órájában.
2009. febr. 20. 18:53
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Most tényleg nem azért,de mit tud ez,amit az xp nem?
2009. febr. 20. 19:16
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Legutolso valaszolonak (kerdezonek): Gyorsabb programinditas (tenylegesen) gyorsabb indulas, hibrid hibernacio, tomoritett memoriakep hibernalaskor, elolapi es hatso hangszoro egymastol fuggetlen vezerlese, vps rendszer. Es biztos van meg amit tud, es a xp nem, azokat meg nem fedeztem fel. :)
2009. febr. 20. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

És nekem,mint átlag felhasználónak ezekre tényleg szükségem van?...

Nem hiszem.

2009. febr. 20. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Nincs szükséged, de akkor nem is leszel egy év múlva "átlag felhasználó". :)
2009. febr. 21. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Átlag felhasználó számára teljesen szükségtelen a Win7 tudása.

Ami neki kell, az az XP-ben is benne van.

De mivel a Microsoft az XP-t nem fogja már támogatni, így marad a Win7. (A Vistát most ne említsük, mert az egy ... izé, de nem oprendszer.)

Így vagy megveszed a Win7-et, vagy megszerzed a crackelt verziót - illegálisan.

Vagy ... használsz Linuxot, ami ugyanolyan jó, mint a Win7, csak ingyenes.

Pl. a Magyarubit:

[link]

vagy a sima Ubuntut:

[link]

vagy a Debiant (most jelent meg az új verziója):

[link]

vagy más Linux disztribúciót.

2009. febr. 21. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ubuntun(linux disztribúció-a legnépszerűbb),meg úgy általában bármilyen linuxon nem nagyon mennek a wines játékok.Némelyik igen,ha más nem akkor wine-al(windows emulátor),vagy virtual boxon.De linux nem igazán játékokhoz való.Írnak rá játékokat azért,de nem nagyon jellemző.Programok közül soknak van linuxos változata is(vlc,xnview,firefox,thunderbird,opera,openoffice...stb)-sok közülük először linuxra íródott(pidgin,deluge,gimp)-,de van,amelyiknek nincs.Ahelyett vannak más linuxos alternatívák.(ingyen!)Sokszor jobbak(pl openoffice vs msoffice),de van,amikor még! nem egészen(photoshop vs gimp).Biztos van megoldás rá egyébként,hogy menjen a ps is,ha más nem,akkor itt is vmi virtual boxos megoldás.De ezek a problémák is rövid időn belül megoldódnak.Linuxot sokkal többen fejlesztik,mert nyílt forráskódú.Hardware felismerésben pedig kitűnő a linux,legtöbbször nem is kell semmilyen driver.Érdemes kipróbálni.Ha elég nagy a winyó,akkor először csak egy külön partícióra win mellett.Aztán vagy megszereted,és megtartod,vagy pedig nem tudsz úrrá lenni a megszokásaidon,és kénytelen vagy visszatérni a winre,mint pl én is.De egy átlag felhasználó számára tökéletesen megfelel a linux is.Egy profinak is,de neki már nagyobb tudással kell rendelkeznie róla.Egy átlagos felhasználó szinte az összes szoftvert megkapja az oprendszerrel együtt feltelepüléskor.Ugyanúgy grafikus felülettel,mint winen.Nem kell semmit se irkálnia a parancssorba.Bővebben itt: www.ubuntu.hu
2009. febr. 21. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Laptop gepen a hibernalas fejlesztesen szuksege lehet a atlagfelhasznalonak. A gyorsabb indulas, es gyorsabb program inditasra is. A tobbi? Hat... teny, a Xp tulsagosan jol sikerult, keves olyan nincs benne, ami kellhetne. Ezert eleg nehez lesz a w7-et "eladni". :)
2009. febr. 21. 17:40
 10/13 anonim válasza:
37%

power siót javallom démon helyett az fut rajta.

neke megy bajom van zabálja a memóriát.

hibaüziekt eddig na migen kaptam kivéve adobe-pdf-fájlokat ne mnyitja meg böngészöben, ami fura.

nagyon klassz a grafiakája és az új tálca struktúra sokkal használhatóbb.

sajan mikor rátelepíttem vistára az xp-s pariticón ne mtudok bejelntkezni,de leeht ez másmiatt van mert valamit elronthattam korában(táma megjeenítés probláéma) lehet csak véletlen egybesés.

egydolgot hiányolok és vistánál is ez volt a keresési beállítások teljes hiánya. Smíg friss a rendsezr a googledesktop se talál rá midnere egy pillanat alatt.

a stzrtmenü jó, és átraktáka kikapcsológombot vissza a strartmenüre nem kell külön kinyilazni...kezdó júzer en malvóra kapcsolaj a gépet..

kodekekel egséz jól el van látva. új médiaplayer i.explorerde azt hadjuk meg msn muvie amker..és még a painthez si hozzányúltak amit a win 95-óta legalább nem tettek meg. van rahedli új funkció kézírás felismerő note padok állat számológép..szokásos játékok.És ne mkel lbajlódi az internet bbeálíltásokkal.

2009. febr. 22. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!