Milyen tapasztalaitok vannak a Windows 7-tel kapcsolatban?
Helló!
Ha eddig jól mentek a game-ek rajta, akkor az XP-t javaslom, és a 7-est pedig munkához. Bár én, ha feltenném a 7-est, akkor azon is lefuttatnék pár game-t, hogy mégis milyen lesz a majd a végleges oprendszer. Ha valami hibát észlelsz a bétán, akkor azt meg írhatod a Microsoftnak, ahol "állítólag" kijavítják a hibát. Szerintem a Windows 7 jobb lesz, mint az XP, a Vistát meg se említsük:)
És nekem,mint átlag felhasználónak ezekre tényleg szükségem van?...
Nem hiszem.
Átlag felhasználó számára teljesen szükségtelen a Win7 tudása.
Ami neki kell, az az XP-ben is benne van.
De mivel a Microsoft az XP-t nem fogja már támogatni, így marad a Win7. (A Vistát most ne említsük, mert az egy ... izé, de nem oprendszer.)
Így vagy megveszed a Win7-et, vagy megszerzed a crackelt verziót - illegálisan.
Vagy ... használsz Linuxot, ami ugyanolyan jó, mint a Win7, csak ingyenes.
Pl. a Magyarubit:
vagy a sima Ubuntut:
vagy a Debiant (most jelent meg az új verziója):
vagy más Linux disztribúciót.
power siót javallom démon helyett az fut rajta.
neke megy bajom van zabálja a memóriát.
hibaüziekt eddig na migen kaptam kivéve adobe-pdf-fájlokat ne mnyitja meg böngészöben, ami fura.
nagyon klassz a grafiakája és az új tálca struktúra sokkal használhatóbb.
sajan mikor rátelepíttem vistára az xp-s pariticón ne mtudok bejelntkezni,de leeht ez másmiatt van mert valamit elronthattam korában(táma megjeenítés probláéma) lehet csak véletlen egybesés.
egydolgot hiányolok és vistánál is ez volt a keresési beállítások teljes hiánya. Smíg friss a rendsezr a googledesktop se talál rá midnere egy pillanat alatt.
a stzrtmenü jó, és átraktáka kikapcsológombot vissza a strartmenüre nem kell külön kinyilazni...kezdó júzer en malvóra kapcsolaj a gépet..
kodekekel egséz jól el van látva. új médiaplayer i.explorerde azt hadjuk meg msn muvie amker..és még a painthez si hozzányúltak amit a win 95-óta legalább nem tettek meg. van rahedli új funkció kézírás felismerő note padok állat számológép..szokásos játékok.És ne mkel lbajlódi az internet bbeálíltásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!