Mi lehet a baja ennek a játéknak?
Test drive unlimited el volna problémám.
Ezt irja ki.
--------
Kérjük, vegye ki a lemezt a jelenleg használt CD/DVD-meghajtóból és helyezze be az eredeti "Test Drive Unlimited" lemezt
a E: meghajtóba.
További részleteket keressen [link] címen.
---------
gondoltam hogy esetleg crackelni kéne de nem találtam hozzá.
Arra is gondoltam hogy a Safe disck kell hozzá (amit a NFS MW hez is használni lehet)
de azzal meg azt irta hogy
--------
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (5014).
További részleteket keressen a [link] címen.
--------
Ötletem nincs mi lehet a baja mivel cracot nem találtam... ha valakinek van elfekvőbe akkor belinkelné ha szépen megkérem? :)
köszi
nem tudom én Piratebay rol töltöttem és tökéletesen működik és nem kellet crack egy rar t kicsomagoltam és rögtön futtathattam a pogit
talán kapcsold ki a deamon toolst vagy valami
1HQG-HMTD-M3X2-6W1H
4HUR-56AS-7JND-F3AH
1HQG-HMTD-M3X2-6W1H
mindegyikre ezt irja
----
Activation process has been terminated. Please make sure the SERIAL has been entered correctly.
Press BACK to attempt another activation, click MANUAL ACTIVATION to activate manually or press CANCEL to abort. In case the problem still persists please contact mailto:support@securom.com.
The SERIAL was not found in the database. Most likely the SERIAL has been entered incorrectly
----
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!