LAptopban mekkora RAM szokott lenni?
Szóval az érdekel, hogy a TE laptopodban mennyi van?
Jobb klikk a Start -> Sajátgép/Számítógép -> Jobb katt -> Tulajdonságok
itt kiírja.
Ezt elgépeltem, bocsi.
Tehát start menü -> jobb klikk a Sajátgépen...
Ááááh, midizel? :D Jó komponálást!
Engem sajnos megfogott a progi, se midi billentyűm, se tudásom hozzá.
Sok sikert!
Azért az ilyen programoknál sosem szabad minimumra menni. Ha tényleg rendesen akarod használni akkor min. 2GB ram kéne. Nyilván valahogy eldöcög 1-en is, de az sosem lesz az igazi.
És azért én a helyedben megnézném a processzort is.
tudom használni a demo verzióval csináltam is 1 jó kis számot csak ugye 20 percnél több ideig nem engedi hasnálni és nem lehet lementeni ezért lell a teljes verzió am ezek a gépigények processzort hol tudom meg nézni h mekkora nem nagyon értek hozzá:S
Gépigény:
Intel Pentium 4/AMD Athlon vagy jobb (több mag erősen ajánlott)
1GB RAM
DVD-meghajtó
Windows XP SP3, Vista vagy Windows 7 3 GB szabad hely a merevlemezen
Monitor 1024x768 felbontás vagy nagyobb
Egy 16 bites Windows-kompatibilis hangkártya, lehetőleg egy ASIO driver.
A MIDI interfész és egy MIDI billentyűzettel ajánlott
Töltsd le a CPU-Z nevű ingyenes programot. Még telepíteni sem kell, ha nem a telepítőset szeded le, csak futtatod. Ez minden tudnivalót megmond a processzorodról, alaplapodról és a memóriáról.
Jobb oldalt vannak a letöltőlinkek.
A több magos processzort nagyon ajálnják hozzá, szerintem egy kissé karcsú hozzá a géped. El fog menni vele, főleg ha a demoval is boldogultál, szóval nem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!