Van egy 500mhz es gépem amiben van 384 mb ram és 40 gbos hdd és szeretném feltenni rá a windows xp de mindig mikor bootolom a cd-t és elkezdi telepiteni kiirja hogy system halted ez mi által lehet?
System halted ez annyit jelent, hogy a rendszer leállítva. A hiba okáról nem mond semmit...
Próbálj meg egy Linuxot szerintem. :)
A 98 as windowst külön boot floppy lemez
kell amit ha van floppy meghajtó a gépeden csak le kell szedni a 6.22 dos rendszert
Nero segítségével ki tudod írni
A windows 98 as telepítőt pedig mellé tudod rakni de ne könyvtárba ragd
majd mikor be boot ol
fdisk-nem dos partició törlése
enter-kilép
ujrainditás
ismétt fdisk parancs
majd partició létrehozása
enter ujraindit
majd itt kiválasztod hogy legyen cd meghajtó is
majd be írod format c:/b
és elkezdi formázni a merevlemezt
de ha gondolod iso formátumba felrakom a windows ME t amin van már boot és nem kell szarakodni :))
JA!!system halted kapcsold ki a biosba a boot virus detectiont
És ma 13:48 programok is vannak hozzá ?ill driverek
vagy játékok pl fps ?
Power! 500Mhz-s gépre vannak olyan játékok amik olyan gépre valók, még linuxon is:)
Driverek vannak, benne vannak a kernelben, így maximum a videókártya drivert kéne telepíteni, de azt sem javaslom, mert az új nyílt driverek jobbak mint a gyáriak! Lásd ATi HD5770-en, jobban teljesít mint az AMD által írt.
Egyébként: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!