Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet egy Windows Xp...

Hogy lehet egy Windows Xp 4GB? Mekkora szabad hely szükséges?

Figyelt kérdés
Nálam 2GB az Xp, egy ismerősömnél 4GB! Emiatt a szabad hely is kevés. Általában kb. mekkora szabad hely szükséges minimálisan a C-n? A minimális fontos, mert kicsi a HDD, és kell a hely a D-nek! Shrinkelt DVD másolás közben kiabál csak, hogy kevés a hely, azért ha folytatom megírja...
2009. febr. 20. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a lapozófájl miatt, ami alapesetben szintén a C:\ foglal helyet.

Ezért érdemes 8-10 gigát hagyni a C:\-n, ide csak a WinXP kerüljön. D:\-re 2 gigát osszatok, és ide át kellene rakni a virtuális memóriát. Efölött meg annyi partíciót csináljatok, amennyire csak szükségetek van:)

(pl. 120 gigás vinyómon van C: D: E: F:)

2009. febr. 20. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Én 20 GB-nál kisebb partíciót sosem csinálok a C-nek. Igazából tudni kellene, hogy mekkora vinyót akarsz megosztani, mert mondjuk egy 40 vagy 60 sőt akár egy 80 GBos vinyót(bár az utóbbi még ketté osztható nyugodt szívvel) is felesleges ketté osztani, legalábbis szerintem.
2009. febr. 20. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A lapozófájl áthelyezés segíthet. A D-n vannak adatok, így is át tehetem, vagy külön partíció feltétlen szükséges?
2009. febr. 20. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell külön partíció.
2009. febr. 20. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy az XP-s partícióra ne kerüljön más program az XP-n kívül.
2009. febr. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!