Ez lehetséges a cheat engine-vel?
Figyelt kérdés
Aki nem tudja mi az a cheat engine, annak egy rövid leírás:egy olyan program amivel a windowson, vagy a processzoron futó folyamatokban értékeket módosíthatok, ezt általában játékokhoz használják csalásra.
A lényeg a következő: Amikor kiválasztom hogy a windosban futó folyamatokat mutassa (amikből kiválaszthatom azt amit hackelni akarok) ott van olyan nekem ami csak kérdőjelekből, és egyéb nem betűket ábrázolókarakterekből áll.
Előfordulhat hogy az egy vírus működésére utal?
Ha "kicsit" megpiszkálom, tönkre tehetem? >)
2011. márc. 9. 20:29
1/3 anonim válasza:
Használtam már ezt a programot, de nem találkoztam ilyennel.
Esetleg tudnál képet csinálni?
2/3 A kérdező kommentje:
Majd mellékelek képet, de késő, van meg, nagy volt amit fel akartam tölteni :)
2011. márc. 15. 23:35
3/3 a1b2c3 válasza:
Ez általában, akkor fordul elő, mikor a program olyan karaktereket tartalmaz, amiket a windows (legalábbis a tiéd) nem ismer. Például az orosz cirill betűk, a héber és a kínai írásjelek stb. Bár, ha piratbay-ről, vagy ilyen helyekről szetted le, akkor előfordulhat, hogy vírusos. De akkor is meg kéne, hogy jelenjenek az betűk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!