Mit tegyek ha a windows 7 bootolásnál kiírja hogy ismeretlen fájlrendszer?
Tegnap nekiáltam ubuntut tenni windows 7 mellé. Töröltem a D partíciót és csináltam egy újat meg egyet az ubuntunak is (mindezt a számítógép kezelésben a tárolás menüpontban). Most jött maga az ubuntu (eddig minden rendben) elindult a telepítő de nem akarta az ubuntunak kijelölt meghajtóra tenni ezért alamit ügyködtem (itt kezdődött a gáz). újraindítottam még ment is mind a 2 rendszer de volt 4 partíció (ubuntu, windows, és két adat)
ezért én töröltem őket és össze akartam gyúrni őket de azt írta h "a winyón túl kicsi a hely a formázáshoz".
Újraindítottam és nem jött be az ahol választani lehet ubuntu/windows hanem "error: unknown filesystem"
erre már nem emlékszem> ide meg írni lehet
pls segítsetek
a válaszokat előre is köszönöm
Ja és még annyit hogy boccs a hibákért csak a suliban infó órán írtam titokban :D.
Most működik az ubuntunak a próbaverziója tehát tudok meghalytót formázni, a C meghajtón pedig rajta van a windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!