Nem vagyok rendszergazda, de szeretném ezt a programot, mit csináljak? (Hosszú lent, Photo Filtre)
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Photo Filtre-t, rendszergazda részre, apám jelszavával (én nem tudom az övét). Működik az én felhasználói fiókomon is, de ha meg akarok nyitni egy újabb fájlt, csak apa könyvtárát nyitja meg, ami az ő fiókján van. Az enyém sehol, pedig az én fiókomban vagyok. Mit csinálhatnék? Egyenlőre apám fiókján használom ezt a programot, de szeretném az enyémen is. Hogy lehetséges ez?2011. márc. 8. 21:10
2/4 anonim válasza:
(Portable, nem kell telepíteni, nem kér redszergazdai jogokat.)
3/4 anonim válasza:
(csak 1.84 MB)
Magyar nyelvű portable, azaz hordozható verzió, ami telepítés nélkül is működik.
(csak kicsomagolod egy mappába, majd dupla klikk az .exe fájlra)
4/4 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm szépen :))
2011. márc. 9. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!