Miért tiltja le az AVG 8. 0 mostanában az internetet?
Szedd le az avg-t és tedd fel az avastot szerintem.
Nod32 ha fenn volt eddig is,akkor azt is szedd le mindenképp.Két vírusirtó nem lehet egyszerre egy gépen.
A Nod32 és az Avg is elsősorban víruskereső !!
Kettő viruskeresőt ne telepíts egyszerre a gépre!!
Abból csak probléma adódik . Pl "összeakadhatnaK" és nem működik egyik sem rendesem !
Ahogy javasolták szedd le mind a kettőt , utánna telepíts valamelyik ingyenes víruskeresőt , pl az Avastot, --és mellé rakj fel egy féregkereső progit a biztonság kedvéért pl Spybot-ot . Víruskeresőből csak 1 lehet a gépen --féregkeresőből több is .
Nem,a nod és az avg sem lehet egyszerre a gépen.A nod önmagában jó,ennek ellenére én azt ajánlom neked,hogy cseréld le az avastra,mert az jobb nála.Ingyenesen használható.A nod az nem.Nem tudom,hogy neked feltört verziójú van-e a gépeden,vagy csak letöltötted a próbaverzióját.Az harminc nap után lejár,és nem frissíti magát tovább.Egy vírusirtónak pedig állandóan naprakésznek kell lennie az újabb és újabb vírusok miatt.
Ha rám hallgatsz,akkor leszedsz mindent,és felrakod helyette az avastot,ami mindenféle kártevőtől hatékonyan véd:
Itt tudsz hozzá ingyenes kulcsot kérni,amit e-mailben fogsz megkapni.Egy évig működik,ha lejárt figyelmeztetni fog,és nincs más dolgod,mint,hogy kérsz egy újat.
Avast mellé a spybot sem muszáj.Avast mindenféle kártevőtől véd:
Nekem is fenn volt egy darabig a spybot,de sose talált az avast után semmit,egy-két gyanús böngészősütin kívül.Ráadásul azt manuálisan kell frissíteni és immunizálni,úgyhogy végül leszedtem.Nem hiányzik tényleg.Ha esetleg sokat netbankolsz,akkor fel lehet rakni,de akkor viszont rendszeresen frissítsd,immunizáld,és futtasd is le.Különben nem sokat ér.
Nem árt,ha telepítés és regisztrálás után le is futtatod az avastot.Az autómagnó jobb oldalán rákattintasz a helyi lemezek gombra(ahol három gomb van egymás felett,ott a legfelső),majd bal oldalon a play gombra.Aztán ott ülsz mellette,ha talál valamit egyből szirénázni fog.Ha nem vagy ott,az se baj,de asszem csak akkor folytatja a keresést,ha először letörlöd,amit talált.Legjobb az ilyesmit egyébként kihúzott netkábellel(a gépből vagy a routerből,ne magát a routert húzd ki,ha van egyáltalán routered,ez nem szükségszerű),csökkentett módban csinálni.(csökkentett mód:a számítógép indulásakor vadul nyomogatod az f5 billentyűt,aztán rá fog kérdezni,hogy mit akarsz,elindítod csökkentett módban-ne ijedj meg,hogy furcsán fog kinézni az asztalod,ez ilyenkor természetes).Vagy csinálhatsz akár ütemezett indításkori keresést is(ezt is jobb kihúzott nettel a géppől).Jobb klikk a magnón,aztán meglátod.Ilyenkor újra kell indítani a gépet(rákérdez,hogy megtegy-e ő),és mielőtt elindul a windows végignézi a gépet.Ilyenkor nem szirénázik,de ugyanúgy ott kell ülni mellette.Amikor telepíted,akkor is megkérdezi,hogy akarsz-e ilyen keresést,kiválaszthatod akkor is.(de sokáig tart-géptől függ,de gyakran egy óra is lehet akár)
Nem tudom tűzfalad van-e(a windows bépített tűzfalán kívül,ami semmit se ér),ha nincs,és úgy gondolod,akkor feltelepíthetsz majd az is egyet.
Ehhez segítség itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!