Fel van telepítve az Adobe Flash Player, miért nem tudom megnyitni az SWF kiterjesztésű játékokat?
Egyáltalán hova települ az Adobe program? Sehol nem találom, így nem tudom társítani a letöltött fájlokkal. Fel van téve, mert a programok közt is látom. Csak sehol nem találom a mappáját.
64 bites win7-et használok.
Benne van a Programok kozzáférése és alapértelmezéseiben? Ha igen, akkor töröld. (XP-ben ez a neve, valami hasonló lehet a Windows7-ben is).
Innen töltheted le, ez kell a Firefox-hoz:
Letöltöd, bezárod a Firefox-ot, futtattásnál aluról a második kockát bejelölöd (elfogadod a licenszét). Aztán Install. Így tud beépülni a böngészőbe.
le van töltve az adobe, és a megfelelő, hisz neten minden ilyet megnyit. csak letöltöttem egy flash játékot és alapból nem ismerte fel, a társításnál nincs alapértelmezetten az adobe flash player, tallózva próbáltam kiválasztani, de itt a gond: fogalmam sincs, hol van. :D hova települ pontosan helyileg ez a program? mert fent van a gépen, az biztos:
Nem lehet a flash-hez társítani, pontosan azért, mert nincs olyan exe-je, amihez lehetne, tudomásom szerint. Régebbi verzióhoz gyártottak exe flash playereket régen, azokhoz lehetett társítani.
Szóval a böngészőhöz kell társítani. De az újabb widowsokban, frissítésekben egy csomó olyan biztonsági baromság van, ami miatt esetleg ez is nehézségekbe ütközik. Féldául feljön az a felső sáv, ahol aztán tudod engedélyezni, vagy esetleg csak a böngésző beállításaiba belemászva lehet engedélyeztetni a futtatásukat.
Éppen ezért (és hogy ne kelljen mindig megnyitni a böngésző százakárhány megáját) én már egy jó ideje a Flash Movie Player-hez társítom őket, a legtöbbet hiba nélkül le tudja játszani, minden gond nélkül. Még jobb is, mint a böngésző.
Van néhány játék, amivel sokszor szoktam játszani, azokból meg egy exe-t gyártok egy valamilyen flash decompiler programmal (sokféle van, de ingyenesről nem tudok, lehet, hogy olyan is van), ez hozzácsapja az swf-hez a playert is és exe-t generál belőle. Viszont általában nem a legújabb playert teszi az exe-be, hanem egy régebbit, de ez legtöbbször nem okoz gondot, bár már előfordult, hogy egy-egy játék nem indult el a régebbi playerrel, vagy más okból nem sikerült az exe-vé generálás, nem tudom, de nem indult el a játék.
Szóval böngészőhöz társítsd, vagy a Flash Movie Player-hez, vagy ha gyakran játszol valamivel, vagy azt akarod, hogy hordozható játékod legyen, olyan ami nem igényel semmilyen lejátszót és flasht sem, amivel bárhol játszhatsz, akkor generálj exe-t beépített playerrel.
Nálam automatikus, tegnap bejelentkezett az Adobe és letöltöttem a legújabb Flash Playert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!