Windows Installer hiba:Error 1719:Windows installer service could not be accessed. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sok mindent kiprobiztam!Nem sikerült!Már majdnem ott vok hogy újra teszem a gépet!Segítség2011. márc. 4. 20:10
1/10 anonim válasza:
MS Officet akartál telepíteni?
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi de ez megoldhatatlan!A haverom programozó és azt mondta tegyem újra a gépet és most már müxik!Azért köszi! :D
2011. márc. 5. 16:03
5/10 anonim válasza:
Elég lett volna egy javító telepítés is.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem igaz a rendszer összeomlott azért!Köszi azét!
2011. márc. 6. 13:35
7/10 anonim válasza:
Sajna ez előfordul, most én is azon gondolkodom, mi a fene baja lehetett az XP-nek. Kékkel indult, aztán Bios magyarázkodás. Végül elindult normál módban. ESS az állandó védelem, hacsak nem a Mozilla Firefox frissités nem tetszett neki. Mást nem telepítettem. Egyébként nincs se trójai, se más, szimpla Windows hülyeség.
8/10 A kérdező kommentje:
AZ lehet hogy kék halál.
2011. márc. 7. 15:46
9/10 anonim válasza:
Nem, mert azóta semmi baja, de az igaz, hogy lefuttattam egy CHKDSK-t. Hacsak nem az a baja, hogy MAC-on használtam a pentdrive-omat (haver gépén) és a két op. rendszer rühelli egymást.
10/10 A kérdező kommentje:
hát valószínű!
2011. márc. 7. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!