Mi lehet a megoldás erre a Skype-problémára?
Figyelt kérdés
Gyakran előfordul, hogy tudom, hogy egy partnerem elérhető, de nem látszik a partnerlistámon (vagy egyszer csak eltűnik), és nem tudok neki üzenetet küldeni, és ő sem nekem. Mi lehet a gond?2011. márc. 1. 10:37
1/3 anonim válasza:
letiltott a partnered?!?
(még akkor is, ha nem ezt mondja...)
2/3 anonim válasza:
Nekem az volt a problémám, hogy mikor eltűnt az a bejelentkezés dolog onnan, bejött a lista meg a többi, de az az állapotomat jelző kis izéban :D mindig az a nyil forgott...
Újratelepítettem és az megoldotta a problémámat. Te is próbáld meg szerintem. egy próbát meg ér....Vagy ahogyan gondolod :)
3/3 A kérdező kommentje:
A letiltás ki van zárva, mert munkatársról van szó, akivel munkaügyben beszélgetünk. :)
A második válaszolónak: köszönöm, ki fogom próbálni! :)
2011. márc. 4. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!