Nem tehetek kárt a CCleanerrel? /Bővebben/
Rajtahagytam ahogy ki voltak pipálva, futtattam egy Elemzés-t és 23GB területet tudna felszabadítani de egy aggaszt engem... Ez a 23GB a Rendszer-Ideiglenes fájlok teszik ki mert már régebbóta fogy a helyem és nem tudom le lehet-e törölni és nem-e okoz gondot a gépben?
Kérlek titeket segítsetek! Kell ez a 23GB naon:)
Első hiába vannak ezek a programok,némelyik csúnyán elszarja a rendszert,szóval csak óvatosan..
Kérdező azt ajánlják,hogy egyedül egy helyről vegyük ki a pipát,mert olyasmit is ki szed ez a program amit nem kellene. RegEdit mellől kell.. Erre létezik más jó program..
Persze ki mit tart be,de azt az egyet kihagynám helyedbe,nem biztosíték arra,hogy a te winedet nem szarja el majd (:
CCleanert használok nagyon régóta, és sosem okozott kárt.
Az egyetlen, amit állítani szoktam, hogy a cookiekat ne törölje, mert az idegesít, de egyébként az ideiglenes fájlokat töröld nyugodtan. Régen én manuálisan töröltem a Temp mappa tartalmát. És baj nem volt belőle sose :)
Köszi a hamar jött válaszokat! Egyébként azért kérdem mert furcsállom h ebben a Rendszer-Ideiglenes fájlokban 23GB-ot szabaditana fel... Most szedtem le a programot még és gondolom azért sok a felesleg mert eddig nem néztem. És hát az igazat megvalva a win7 sem sztem az a "stabil" rendszer ugyhogy kockázatos.
De akkor 2 kérdés lett..
1.) Akkor ezeket a Rendszer-ideiglenes fájlokat leszedhetem anélkül h össze ne omlana?
2.)A két kis ablakban a második az az Alkalmazások és ott vannak ezek h Office 07, WinRar,RegEdit stbstb ezek mik h ki vannak pipálva? :/
Temp-böl igen.
De CCleanert is használhatód.De pipát vedd ki a RegEditből ha van,meg a cookikból ha nem zavar hogy újból be kell jelentkezz az oldalaidra ha be voltál valahol :)
Bátran használhatod a programot. [link]
Évek óta használom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!