A win7-el lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Mióta win7-em van, azóta a játékokba laggolok, nemcsak multiplayer módban, hanem single player módban is. Hiába veszem le a grafika beállítás nem jó. Pedig Xp-n minden jó volt. A minap feltelepítettem a Crysis-t és alig tudok rajta játszani, pedig amikor xp-m volt akkor médium grafikán simán elment. Nvidia GeForce 9500 Gt 512 MB videókarim van, sztem nem kicsi hozzá, főleg úgy h korábban jó volt. Driver frissítést már csináltam szal nem tom mi lehet a gond.
Aki tud kérem segítsen!
2011. febr. 28. 16:38
1/1 Ghostboy válasza:
a ram és processor elegendő a játékhoz? ugyanis ha megnézed pár játék rendszerigényét ami mondjuk xp-n 1 giga ramot követel az vista-n meg win7-en már 2 gigát kér. a win 7-nek alapból több a rendszerigénye tehát az is valamilyen szinten befolyásolja mert az is használ ramból prociból. lehet ez a gond de lehet tévedek. de amúgy inkább a win xp való játékra. én is tapasztalatból mondom mert pl ami elment régi xp-s gépemen az akad az új win7-es gépemen. hiába win xp alapra és vista skinre épült a win7. az Xp még mindig verhetetlen ilyentéren. a win 7 inkább külsőben, megjelenésben kiváló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!