Van már ilyen program?
Divx filmekhez menü készítésről van szó. Úgy, hogy az avi formátum megmaradjon, ne kelljen átkonvertálni mpeg file-ba.
Van már ilyen használható program?
(aki nem ért hozzá, csak a google-ből táplálkozik, az ne linkelgessen, mert vannak adott programok, csak nem jók. szóval olyan írjon akit érdekel is a dolog és használ jó programot.)
köszi
"Van már ilyen program?"
"...mert vannak adott programok, csak nem jók."
meg is válaszoltad, hogy van :P
pl.: [link]
OFF: "...csak a google-ből táplálkozik..."
Amúgy tudhatnád, hogy a google csak iránymutató és az ajánlásai segítségével juthatsz el azokra pl Fórumokra, amik éppen a témaköröddel kapcsolatosak. Csak OLVASNI KELL!!!
A GYIK is iránymutató csak HASZNÁLNI KELL A KERESŐT: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=divx+men%FC&..
Elhiheted nekem, hogy nem ide jöttem legelsőnek kunyerálni.
Ez a téma nem olyan dolog, hogy bemész egy fórumba. Kiragadsz egy programot a sok közül, és használod.
A google dolgot úgy értem, hogy bejön valaki, elolvassa, és keres egy perc alatt a google-n keresztül valamit.
Sok ilyen van itt.
Volt időm megfigyelni.
Na az ilyen nem kell.
Keresgélni én is tudok.
Csak eddig eredménytelenül.
És nem valószínű, hogy más egy perc alatt kiragad egy megfelelő programot, és meg órák alatt pont azt nem próbáltam ki.
A másik meg hogy nem válaszoltam meg a dolgot.
Mert programok vannak, de nem jó.
Ez azt jelenti, hogy van is program meg nincs is.
Van, csak nem erre való.
Köszi a linket. :)
Idézek...
Avi-hoz úgy tudom nem lehet menüt készíteni. Ha nagyon szeretnéd, van egy megoldás, de konvertálással jár, és a végeredmény dvd lesz. Az avikat konvertálod mpeg2-vé a pl WinAVI programmal, utána pl TmpegEncoderDvdAuthor programmal beolvasod azokat, csinálsz menüt, és kiírod. Az mpeg2 beolvasásánál legelső kockát kell csak hagyni Chapter-nek, ez alapján tudod külön-külön indítania a filmjeidet. Először, rövid mpeg2-ket készíts az avikból, és próbálkozz, hogy passzolnak-e, mert csak azonos jellemzőkkel bíró mpeg2-ket tud szerkeszteni a TmpegEDVDAuthor. Ha nem passzolnak, akkor állítgatni kell a WinAVI-val. Elég macerás, egyszer megcsináltam két filmmel...soha többet...Egyből dvd video-nal konvertálok már csak. Egy próbát azért megér...már csak tanulás miatt is...talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!