Hol kapok zene mixelo programot?
ahol en csinalom a zenet nem mas zenet mixelek
en adom meg a dobot a hangot stb zenet akarok csinalni
Az előttem szóló nagyon jókat ajánlott, de azok is csak meglévő loopokat mixelnek, tehát nem kifejezetten zeneírók.
A zeneszerzői munkánál két megoldás lehetséges a hagyományos megoldások mellett.
Midiben zenét szerezni. Ehhez igen vasas gép kell, nagyon de nagyon jó hangkártyával, kiegészítőkkel (billentyűzet), komoly zenei fontokkal, melyekből hangról hangra építkezünk, pont mint a nagyok.
A másik egy kicsit régebbi módszer. Itt apró hangmintákkal dolgozunk és tracker szerkesztőben hangról hangra építjük fel a zenéket.
Mindkét módszerrel lehet igazán profi zenét írni, egyszer hallottam egy nagyon jót, amit még a híres FT2-vel írtak, aztán a Renoise-ban felturbóztak. Döbbenetes volt, pedig nem midiben és nem hiperszuper hangkártya megléte mellett készült.
Midi szerkesztők közül most csak ezt tudom, de érdemes rákeresni:
Aspire Software Music Master Works 3.87
Tracker szerkesztők:
Modplug Tracker
vagy
Renoise 1.9
A data.hu esetében többször kell próbálkozni, mert időnként meghülyül.
Hangfontok és minták egyikhez sincsenek, azt a több megagigányit életem végéig felpakolhatnám. Bocsánat.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én a(z) fl studiot ajánlom.
a program:
patch hogy teljes verzió legyen:
telepítsd fel a programot majd a patch.rarban található exet másold a telepített program mappájába, bejön egy ablak ott megnyomod hogy patch és ennyi.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!