A merevlemezem két részre van osztva. Mind a kettőn volt egy xp. Az egyikről letöröltem. A számítógép induláskor azonban mindig felajánlja hogy válasszam ki melyik op. Rendszert akarom használni. Hogyan tudom ezt kikerülni?
Az előttem szóló is egy megoldás ,csak kissé macerás.
Ellenben.
A "C:\boot.ini" file-t megnyitva , és szerkeszve be tudod állítani az összes bootolással kapcsolatos problémádat.
Ott van a c meghajtón,csak rejtett fájl.
Eszközök/mappa beállításai/nézett/rejtett fájlok megjelenítése-alkalmaz,ok
Azt viszont ne kérdezd tőlem,hogyan lehet szerkeszteni,azt nem tudom.Hátha a másik válaszoló tudja.
Rejtett és system fájlokat láthatóvá kell tenni. Vagy inkább (XP Prof esetében):
Futtatás: msconfig
Boot.ini fülnél megtalálod. Be tudod állítani az alapértelmezett rendszert, utána pedig 0-ra veszed az időzítés és nem fog megjelenni.
Vagy mégjobb: (Windows billentyű + Pause), Speciális fül, Indítás...
És hogy törlöm ki?
A boot.ini-nél nem engedi.
Ált.simán engedi szerkeszteni egy notepad-dal is, de ha neked nem akkor nézd meg :
Jobb klikk a boot.ini-re , tulajdonságok menü , az általános fül alatt, az atribútumoknál vedd ki az írásvédett című sor mellől a pipát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!