Van egy piros kék szemüvegem most szereztem meg a Step Up 3 3d be mkv típusba (két kép egymás mellett van) mivel tundnám lejátszni úgy hogy egybe rakja 3D be?
Ez hülyeség...
Mármint az előttem szóló sztem félreértette a kérdést.
A (piroskék) 3D-s film ugyanaz mint egy sima film... csak ugye ott van a kék és piros szellemkép.
Tedd fel a szemüveget és igazából megfelelő távolságból ha kicsit elengeded a szemed akkor fogod úgymond 3D-be látni a dolgokat. Ennyi. :)
Első vagyok bocsi félreértettem nem olvastam a zárojeles részt azthittem polarizált 3D-t akarsz nézni.(ami ugye 3D monitor nélkül nem nagyon menne)
Nos mindössze a szemüveg kell hozzá külön program nem viszont én úgytudom nem fog minden monitoron ugyanúgy müködni lehet hogy egyáltalán nem ez attol függ hogy állítja elő a monitorod a színt. Ami lényeges, hogy filmed úgymond "színkódolásának" egyeznie kell a szemüveggel. Pl ha a film piros kék akkor a szemüveg is de van pl piros cián stb. Egyébként ne számíts olyan 3D re mint pl a moziban ez a teknika csak nagyon gyengén tudja utánozni a 3D élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!