Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy piros kék szemüvegem...

Van egy piros kék szemüvegem most szereztem meg a Step Up 3 3d be mkv típusba (két kép egymás mellett van) mivel tundnám lejátszni úgy hogy egybe rakja 3D be?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván adtak a 3D TV-dhez vagy monitorodhoz valami programot is ami le tudja játszani gondolom nem volt olcsó egy program azért illik, hogy járjon hozzá. Na pl azzal biztos le lehet játszani.
2011. febr. 25. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség...

Mármint az előttem szóló sztem félreértette a kérdést.

A (piroskék) 3D-s film ugyanaz mint egy sima film... csak ugye ott van a kék és piros szellemkép.

Tedd fel a szemüveget és igazából megfelelő távolságból ha kicsit elengeded a szemed akkor fogod úgymond 3D-be látni a dolgokat. Ennyi. :)

2011. febr. 25. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok bocsi félreértettem nem olvastam a zárojeles részt azthittem polarizált 3D-t akarsz nézni.(ami ugye 3D monitor nélkül nem nagyon menne)

Nos mindössze a szemüveg kell hozzá külön program nem viszont én úgytudom nem fog minden monitoron ugyanúgy müködni lehet hogy egyáltalán nem ez attol függ hogy állítja elő a monitorod a színt. Ami lényeges, hogy filmed úgymond "színkódolásának" egyeznie kell a szemüveggel. Pl ha a film piros kék akkor a szemüveg is de van pl piros cián stb. Egyébként ne számíts olyan 3D re mint pl a moziban ez a teknika csak nagyon gyengén tudja utánozni a 3D élményt.

2011. febr. 25. 23:58
 4/5 anonim válasza:
Szerintem te a stereoscopic playert keresed, a 2 képből tudsz vele csinálni 1et ami kompatibilis lesz a szemüvegeddel. Valahol be lehet állítani hogy input meg output de már nem emlékszem pontosan.
2011. márc. 2. 00:40
 5/5 anonim válasza:

tehát ha jól sejtem van egy ilyened:

[link]

és ilyent szeretnél belőle:

[link]

ha igen akkor az előző válaszomban van a megoldás

2011. márc. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!