Hogy tudom visszatelepiteni a régi msn-t?
pár hete v hónapja valaki feltette a 2011es új szipi-szupi msn-t a gépemre.... nem látom a saját nevem és nem is tudom megváltoztatni (mindenkinek csak a hotmailos neve jön be pl csáky andrea, jánospál mihály, lakatos eduárdó stb...) + rejtett módban nem tudok gépelni + az msnplust sem tudom használni...
hogy a francba lehet visszatenni a régit?
program filesben megpróbáltam visszahozni a régi verziót de nemengedi visszaállitani ,és a legkorábbi régi verzió amugyis csak alig több mint 2 hetes.
guglin rákerestem a 2009es verz.re de többbnyire mindenhol a 2011est dobja ki,ahol mégsem ott pedig az alábbi történik:
elkezdem telepiteni, de kiirja hogy ez nem fog mennni mert már telepitve van egy újabb verzió...
most kitöröltem az egész msn-t és ugy próbáltam feltelepiteni rá a 09est de megint ugyanazt a hibát adja ki.... most micsináljak???
Próbáld meg ezzel a progival eltávolítani! Ha megvan mehet vissza a 09! Szerintem is ganyéé a 11es, bár azt mondják hogy beépül a Facebookba, és lehet msn-en keresztül is beszélgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!