Hogyan cseréljem le a Linuxot?! (SŰRGŐS! )
Figyelt kérdés
Ma vettem egy másik gépet(Acer Aspire 5336 notebook),és alapból Linux van rá telepítve.Hogy cseréljem le XPre?
BIOSban már állítottam hogy CDről bootoljon(nembiztos h jól csináltam :D) De nem akar CDről bootolni :( Segítség!
2011. febr. 23. 17:20
1/3 anonim válasza:
Vagy a CD rossz
Vagy te nem állítottad be jól a boot sorrendet
vagy az olvasó a rossz, de ha új, akkor ennek kicsi a valószínűsége.
2/3 A kérdező kommentje:
megvan..semmi :D kösz a kommentet!
2011. febr. 23. 17:44
3/3 anonim válasza:
Vagy a telepítőlemezed nem autorunos, és ezért nem indul akkor sem, ha jó a boot-sorrend. De tudtommal az XP-t Linuxból is lehet telepíteni. Megér egy próbát, hogy beteszed a lemezt, és egyszerűen megpróbálod futtatni a telepítőt, a Linuxos felületről. Max. két rendszer lesz a gépeden (ha van hely elég hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!