Mit kezdjek ezzel a helyzettel? (Quake Live)
Figyelt kérdés
Szeretnék játszani vele,regisztráltam,letöltötte a plugint!És nekiállta frissíteni a legfrissebb verziót!Mondom akkor bezárom!És most nem működik,mert állítólag tölt le valamit és csak akkor játszhatok ha az lejött!De semmit sem tölt le.Most akkor mivan?Amikor frissített akkor meg semmi nem történt.2011. febr. 23. 15:29
1/5 anonim válasza:
Nekem is furcsa volt, telepítés oké oké, minden kész, indítsam újra a böngészőt.. újraindítom, erre megint telepítést kér :o
De rányomtam megint arra, hogy töltse le a plugint telepítés oké oké, és másodszorra már továbbléptünk és beengedett.
2/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan az a gáz,hogy nem indítja a plugint.Felmegyek az oldalra,írja,hogy Starting Quake Live plugin és semmi sem történik,csak tölt a világ végéig!
2011. febr. 23. 15:48
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg másik böngészővel. (IE, firefox, opera, chrome, safari...)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát így se működik..
2011. febr. 23. 17:44
5/5 mostmivan? válasza:
Nekem is hasonló a problémám Win xp-vel ment win 7 tel már nem csak pörög ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!