Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adott egy háttértár,80gb-os,...

Adott egy háttértár,80gb-os, fel van osztva 30 és 50 gb os meghajtóra. EGy egyszerű átmásolással meg tudom oldani a dolgot?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő lenne: Mivel a rajta lévő adatok fontosak, ezért vettem egy 250gb os meghajtót, szeretném a 30gb os teljes tartalmát átmásolni erre mert ezen vannak a telepítő fájlok, windows stb.
2011. febr. 23. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne nézz több Uri Gellert, nem mindenki gondolatolvasó médium.

Mit is akarsz pontosan? Lementeni az adatokat?

A teljes rendszert átköltöztetni és az új vinyóról bootolni?

Vagy csak a működő rendszert lementeni majdani visszaállítás céljából?

Sima adatmentésre elég a copy.

Költöztetni nem fogsz tudni, oda telepíteni kell.

Rendszert backupolni meg szoftverrel kell hogy visszaállítás után indítható maradjon.

Ha félreértettem akkor pontosíts.

2011. febr. 23. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak másold át az összes fájlt, vagy használd a Windows áttelepitő funkcióját.
2011. febr. 23. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs siettem a kérdéssel, tehát ha a c teljes tartalmát átmásolom az új hdd-re akkor arról jól betölt a rendszer?
2011. febr. 24. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak egy Másolatot készitesz a C-ről, az nem lesz gond, ugyanis a rendszer arról a particióról tölt be, amilyiket annak jelölted be.
2011. febr. 26. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!