Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik - nem feltétlenül...

Melyik - nem feltétlenül ingyenes, de - profi fotóprogrammal lehet az alábbiakat csinálni?

Figyelt kérdés

Főként test-, arc-, bőr-, és haj/szőrhibákat szeretnék javítani, például:

-anyajegyeltüntetés;

-fényes,zsíros arcbőr mattá változtatása;

-arcon szőrszálak (pl.szemöldök,stb.) kiretusálása;

-bőrszín változtatása (pl arc pirosítása, bőrtónus barnítása);

-test vékonyítása (pl nadrág derekánál kilógó súlyfölösleg eltűntetése)

stb.

Egyszóval egy olyan (gondolom jó drága) programot keresek, amit profik használnak studiókban.

2011. febr. 22. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Én az ingyenes GIMP-et ajánlom neked.
2011. febr. 22. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Photoshop CS5
2011. febr. 22. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Gimpet, de olyanokat nem tudok vele csinalni, mint amiket felsoroltam.
2011. febr. 22. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
A profik Photoshopot használnak, de biztosan meg lehet ezeket csinálni GIMP-el is.
2011. febr. 22. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy profi program, nem lehet 5 perc alatt megtanulni, ahhoz, hogy jól menjen, hónapok kellenek (ez igaz minden profi képszerkesztőre), nincsenek ilyen menüpontok direkt.

A Google-n, YouTube-on sok oktató cikket, videót találni

Az anyajegy-eltüntetést a javító-eszköz, vagy másoló-eszköz segítségével tudod megcsinálni

-bőrszín változtatása - színek/színezés menüpont által, vagy különböző rétegek, effektek segítségével

-test vékonyítása pl. IGörbítéssel tudod megcsinálni

...

Egy kis segítség a kezdéshez:

http://www.youtube.com/results?search_query=GIMP+tutorial

[link]

2011. febr. 22. 15:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, a GIMP-et regen töltöttem le es lattam is, hogy profi a program. Csak epp azt gondoltam, hogy marha bonyolult, sok mindent meg kellne tanulni ahhoz, hogy effektiven lehessen hasznalni. Azt hittem, hogy mas fotoprogramnak talan egyszerubb a hasznalata, könnyebben megtanulhato, de most, hogy youtube-n megneztem, hogy mukodik a Photoshop, az sem tunik egyszerubbnek.

Nagyon szeretnek fotokat szerkeszteni, szivesen megtanulnam a hasznalatat akkor is, ha honapokba kerul, de akkor meg az a kerdes, hogy van-e valami jol erthetö oktatoprogram, amivel könnyebb es egyszerubb elsajatitani, mintha egymagam nekiallnek es kiserletezgetnek olyan dolgokkal, amikröl fogalmam sincs, mit jelentenek.

Ebben tipp esetleg? Oktatoköny vagy -program?

2011. febr. 22. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól látod ,elég bonyolult dolog a profi képszerkesztés ,nem is egyszerű a program sem és a betanulás sem. De ha ráérzel az ízére akkor már élvezetes lesz az,ami most még macerás.
2011. febr. 22. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

PhotoFiltre Studio (fizetős, kb. 7-8 ezer Ft. 1 gépre a líszensz korlátlan ideig)

nagyon kisméretű, sokoldalú, könnyen használható képszerkesztő program!

[link]

teljes funkcióval kipróbálhatod 30 napig, és eldöntheted, hogy megveszed, vagy megszerzed vmelyik torrent oldalról)

ingyenes, kicsit kevesebbet tudó testvére: PhotoFiltre

[link]

2011. febr. 22. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:

nézz szét ezen az oldalon, talán megfelel az igényeidnek:

[link]

lassan tölt be, kicsit túlterhelt, várd ki nyugodtan, megéri.

2011. febr. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!