Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windowsok melyik változata...

A windowsok melyik változata a legjobb?

Figyelt kérdés

olyanokra gondolok, hogy starter, home editon, professional... (gondolom, nem a starter)

melyik mire való?

2011. febr. 22. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt részletesen megtalálsz mindent!

[link]

2011. febr. 22. 12:53
 2/9 anonim válasza:
Talán a 7-t...
2011. febr. 22. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
egyértelmüen a 7-es
2011. febr. 22. 13:07
 4/9 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak zöld, és köszi, a másik kettőnek pedig fogalma sincsen, h mit is kérdeztem, ennyire nem értenek hozzá (piros)
2011. febr. 22. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:

windows 7 Home Premium szerintem

nekem ilyen van és szerintem nagyon felhasználóbarát.

2011. febr. 22. 13:13
 6/9 anonim válasza:

Tisztelt kérdező!

A windows 7 starter az tulajdonkeppen a windows 7 home premium butitott valtozata, amit azert "követtek el", hogy elfusson azokon a minilaptopokon, amiken a win 7 megjelenese elött XP futott. Ezeken a meg fejletlen netbookokon csak a win 7 butitott valtozata fut el, viszont XP-vel mar nem akarjak arusitani, mert a win 7 jobban vonzza a vevöket.

A starteren viszont nem lehet a hatteret valtoztatni es egyeb olyan funkciok sem mukodnek, amik olyan kulonlegesse teszk ezt az operacios rendszert.

A Home Edition es a tobbi ennel dragabb win 7, mint pl a professional között szinte semmi kulönbseg nincs, csak annyi, hogy a professionalnek vannak olyan biztonsagi beallitasai, amik jobban vedik a nagy cegek, uzletek rendszereit.

Azaz olyan beallitasok vannak benne, amiket egy egyszeru felhasznalo soha nem fog hasznalni.

Ezenkivul a professionalban nyelvet lehet valtoztatni, ami szerintem szinten nem valami fontos egy atlagos felhasznalo szamara.

2011. febr. 22. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Startert használóm,mert elég erre a laptopra. Háttérképet is tudok cserélni Stb. :)
2011. febr. 22. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
ez attól függ hogy mire használod a számítógéped, játékra, netre, vagy iroda gép. ha netezel csak felesleges felraknod a win 7 et mer csak emészti a géped feleslegesen terheled vele elég windows xp bármelyk része, ha játékról van szó akkor megéri a win7 használat mer abban van olyan környezet ami a legujabb játékokat simán támogassa és egy izmos gépből kihozza a maxot memória kezelés stb miatt ha csak irodai gép ajánlom a windows 95 öt :)
2011. febr. 22. 16:48
 9/9 A kérdező kommentje:

:) a 95-öst sztem már nehéz egy kicsit beszerezni...

na de egyébként akkor végülis az xp jobb a 7 starternél, csak a hetest jobban veszik mert újabb? nameg játékokhoz is kell, meg különböző programokhoz, ja és szeretnék majd profi szinten programozni. bár lehet, hogy addigra veszek egy új gépet

2011. febr. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!