A windowsok melyik változata a legjobb?
olyanokra gondolok, hogy starter, home editon, professional... (gondolom, nem a starter)
melyik mire való?
windows 7 Home Premium szerintem
nekem ilyen van és szerintem nagyon felhasználóbarát.
Tisztelt kérdező!
A windows 7 starter az tulajdonkeppen a windows 7 home premium butitott valtozata, amit azert "követtek el", hogy elfusson azokon a minilaptopokon, amiken a win 7 megjelenese elött XP futott. Ezeken a meg fejletlen netbookokon csak a win 7 butitott valtozata fut el, viszont XP-vel mar nem akarjak arusitani, mert a win 7 jobban vonzza a vevöket.
A starteren viszont nem lehet a hatteret valtoztatni es egyeb olyan funkciok sem mukodnek, amik olyan kulonlegesse teszk ezt az operacios rendszert.
A Home Edition es a tobbi ennel dragabb win 7, mint pl a professional között szinte semmi kulönbseg nincs, csak annyi, hogy a professionalnek vannak olyan biztonsagi beallitasai, amik jobban vedik a nagy cegek, uzletek rendszereit.
Azaz olyan beallitasok vannak benne, amiket egy egyszeru felhasznalo soha nem fog hasznalni.
Ezenkivul a professionalban nyelvet lehet valtoztatni, ami szerintem szinten nem valami fontos egy atlagos felhasznalo szamara.
:) a 95-öst sztem már nehéz egy kicsit beszerezni...
na de egyébként akkor végülis az xp jobb a 7 starternél, csak a hetest jobban veszik mert újabb? nameg játékokhoz is kell, meg különböző programokhoz, ja és szeretnék majd profi szinten programozni. bár lehet, hogy addigra veszek egy új gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!