Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan használjam a VirtualDub...

Hogyan használjam a VirtualDub-ot?

Figyelt kérdés

Van tv-kártyám, szeretnék a VirtualDub-bal rögzíteni kameráról, de hogy vegyem fel, hogy az jó legyen? Úgy gondolom, hogy viszonylag kevés helyet foglaljon, és ne nagyon romoljon a minőség. Milyen beállításokat kell elvégezni, és milyen kodekek kellenek? Mert az "uncompressed"-valami hangkodeken kívül akármivel próbálom rögzíteni, mindenre hibát ír. Segítsetek, pls!

Köszönöm.

2011. febr. 21. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

használd a TV kártyához adott szoftvert.

a virtualdub ezen felvevő része szóra sem érdemes, olyan gyengére sikerült, ezt a programot videóból részletek kivágására, újrakodekelésére, hangsáv váltásokhoz/rippeléshez szokás használni.

2011. febr. 21. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
A kameráról nem mondtál semmit, de lehet ez segít> [link]
2011. febr. 21. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Akkor legalább nemcsak én gondolom, hogy nem túl jó ez a program "capture" témában. Rendben, ezt tudomásul vettem, viszont a hozzá kapott szoftverrel (Winfast PVR) csak olyan felvételt tudok készíteni, ami baromi sok helyet foglal (kb. fél óra = egy DVD), ezért is néztem alternatív megoldás után.

Másodiknak:

A kamera Panasonic VHS Movie Camera NV-M3000 (egy kőkori lelet), nem tudom, segíthet-e ez valamit, sajnos nem egy viszonylag modern DV vagy miniDV kamera, de megnézem a linket, amit adtál.

2011. febr. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!