Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a probléma a Mass Effect...

Mi a probléma a Mass Effect 2-vel?

Figyelt kérdés

Mikor fel akarom telepíteni, rendesen kéri a második lemezt. Amikor kb a 9/10 részénél jár a csík kijön egy párbeszédablak azzal az üzenettel hogy a mass effect 2 telepítése sikertelen mert(vagy) az adatfájl hiányzik, esetleg a CD el lett távolítva

Már 3. alkalommal telepítem újra de mindig ugyan az a hiba...egyszerűen nemtudom.

2011. febr. 21. 14:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem írni hogy eredetibe vettem meg, nem letöltöttem és EA Classics-os
2011. febr. 21. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A hiba üzenet ismeretében más nem igazán jöhet szóba,minthogy hibás a lemez...Próbáltad másik gépben,esetleg más meghajtóban?Ha igen és ott is ez volt akkor vidd vissza a lemezt...Ha eredetiben veszel meg egy játékot,sajnos azokkal is előfordulhatnak hibák..

Esetleg próbáld meg ISO-ban fel rakni és Daemon Tools-al megnyitni egy virtuális meghajtóban és onnan telepíteni.

Ha úgy is ezt a hiba üzenetet kapod ugyan ott,akkor 100% hogy hibás a lemez.

2011. febr. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!