Felvettem magam MSN-re, de letiltva látom magam. Nem lehet feloldani. Hogy tudom megoldani, hogy ne legyek letiltva?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 10:37
1/5 anonim válasza:
azt sehogy, édesem:S én is felvettem magam, de azt mondja h csak emailbe lehet üzenet küldeni magadnak, azonnali beszálgetést nem lehet kezdeményezni
2/5 Bence:) válasza:
Nekem volt már ilyesmi keresd meg magad menny rá a nevedre és jobb egérgomb letiltás és utána letiltás feloldása!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,de nemrég még ugyan úgy láttam magam,ahogyan másokat is.Üzenetet nem tudtam küldeni magamnak,de láttam magam.
Amúgy letiltani se tudom magam...csak törölni.Töröltem és újra felvettem magam,de ugyanúgy letiltva...:S
2011. febr. 22. 20:00
4/5 anonim válasza:
mivel magaddal nem tudsz irni, ezért sehogy
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez volt, na szóval Eszközök\Beállítások\Adatvédelem, és a letiltott ismerősöknél csak engedélyezned kell magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!