Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet a Counter Strike...

Hogyan lehet a Counter Strike 1.6-ot teljes képernyőre tenni?

Figyelt kérdés
A Counter Strike 1.6-ot játszom, és az a baj, hogy összement a képe. Vagyis nem teljes képernyős. Hogyan tudom visszatenni teljes képernyőre?
2011. febr. 19. 20:20
 1/4 I(L)TECHNO ***** válasza:
"Options" Menü, majd ezen belül "Video" fül és ott található egy pipálható rész "Run in a window". A lényeg, hogy ne legyen bepipálva!.. ha alapból nincs pipálva akkor próbáld meg az Alt+Enter billentyűkombinációt!
2011. febr. 19. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az első írta. Íme egy kép:

[link]

2011. febr. 19. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
én is feltettem már ezt a kérdést de nem kaptam még rá választ amit ha megcsinálok cs1.6 ba ahogy mondják akkor működne,és ami itt le van írva azt is meg csináltam de nem változik semmi,és az Alt+Enter lenyomására sem változik semmi.
2014. máj. 24. 15:57
 4/4 anonim válasza:
Options--> video --> Display mode :widescreen ,és a lehető legmagasabb grafikára állítod a játékot!
2015. júl. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!