Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az a vágólap? Hol van?

Mi az a vágólap? Hol van?

Figyelt kérdés
Egy bannert akarok elhelyezni az oldalamon és az van mellette, hogy vágólapra másolás. Rákattintok és nem történik semmi. Beilleszteni sem tudom az oldalamra.
2009. febr. 13. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

[link]

Google a barátod! :) noh meg a wikipedia :P

2009. febr. 13. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
A vágólap az egy elkülönített hely a memóriában, ha valamit másolsz akkor oda menti. Ha valami mást másolsz, akkor az előző adat törlődik. Ha áramszünet jön, akkor az elveszlik. Lehet bill. parancsal is: Ctrl+C másolás, Ctrl+V beillesztés.
2009. febr. 13. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mondják helyesen,hogy google a barátod,wiki a barátnőd.
2009. febr. 13. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom már mi az (eddig is sejtettem:-)), de hiába kattintok rá nem történik semmi és bil. paranccsal sem tudom az oldalamra helyezni.
2009. febr. 14. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A vágólapot az Eszközök menüben tudod beállítani.Eszközök- Eszköztár- vágólap-Tegyél pipát bezárás. Egy vágólapra 12 elemet tudsz tenni és eszket felváltva másolhatod oda ahová szükséges
2009. márc. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!