Mi az a vágólap? Hol van?
Figyelt kérdés
Egy bannert akarok elhelyezni az oldalamon és az van mellette, hogy vágólapra másolás. Rákattintok és nem történik semmi. Beilleszteni sem tudom az oldalamra.2009. febr. 13. 15:42
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
A vágólap az egy elkülönített hely a memóriában, ha valamit másolsz akkor oda menti. Ha valami mást másolsz, akkor az előző adat törlődik. Ha áramszünet jön, akkor az elveszlik. Lehet bill. parancsal is: Ctrl+C másolás, Ctrl+V beillesztés.
3/5 anonim válasza:
Úgy mondják helyesen,hogy google a barátod,wiki a barátnőd.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom már mi az (eddig is sejtettem:-)), de hiába kattintok rá nem történik semmi és bil. paranccsal sem tudom az oldalamra helyezni.
2009. febr. 14. 12:00
5/5 anonim válasza:
A vágólapot az Eszközök menüben tudod beállítani.Eszközök- Eszköztár- vágólap-Tegyél pipát bezárás. Egy vágólapra 12 elemet tudsz tenni és eszket felváltva másolhatod oda ahová szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!