UTorrent-et használok, de lassú a letöltés, miért?
Figyelt kérdés
Biztos volt már a kérdésem, de ilyen formában nem találtam itt, ezért felteszem.
Nos, uTorrent 2.2-t használok, router nincs, tűzfal nem blokkol, zöld pipa is ott van alul. A netem 20/10-es. Eddig nem nagyon voltak letöltési sebesség gondjaim, most viszont van 2 torrentem, aminél az a helyzet, hogy van zárójelben huszonegynéhány seeder, nem zárójelben meg 2. A letöltésem meg max 10kb/s. Lehet láma a kérdésem, de ha van vagy 20 seeder, akkor miért ilyen lassú, és mit jelent az, hogy az adott számú seeder zárójelben van, vagy sem.
Köszi!
2011. febr. 16. 23:54
1/5 Fish1 válasza:
A zárójelben levő seederek száma az összes, a zárójelen kívúli az éppen aktív. A te esetedben a 20 seederből pillanatnyilag 2 tölti fel a torrentet,amit leszedtél. A sebesség nem csak a neted sávszélességétől függ, lehet akármilyen gyors, ha csak 2-en töltik fel minimális sebességgel. Torrent oldalaknál általában látod, hogy az adott torrentet mennyien töltik fel és le, ebből nagyjából lehet következtetni arra, hogy milyen gyorsan jön majd le.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem nálam van a hiba, ez a lényeg. Köszi a választ!
2011. febr. 17. 00:29
3/5 anonim válasza:
20 seederből 2 tölti fel... ez hülyeség,seeder és a feltöltő ugyan az,ha 20at mutat az bizony 20,csak 2höz tudsz kapcsolódni vagy mert passzív módban vagy,vagy mert a másik 18 máshol töltötte fel a torit csak létrehozáskor nem tette a privát torrent melletti kockába a pipát.
4/5 A kérdező kommentje:
Aha, és hogyan tudom ellenőrizni, hogy passzív vagyok e vagy sem?
2011. febr. 17. 10:55
5/5 anonim válasza:
Tegyél fel egy régebbi klienst,nekem is sz@rakodik a 2.0,és az újabb verziók.
1.8.2 az utolsó ami nálam rendesen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!