Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem egy ingyenes 3D...

Letöltöttem egy ingyenes 3D animációs programot, az anim8or-t, de nem működik megfelelően. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Csináltam egy figurát, ugye csontok+objectek. De amikor elkezdenék animálni vele, akkor egyszerűen nem mozognak a csontok.
2011. febr. 16. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Még nem használtam ezt a progit,de nem lehet hogy csak valami elkerüli a figyelmed?

A hivatalos oldalon találtam egy tutoriált amiben bemutatják hogyan lehet egy egyszerű séta animációt kreálni anim8or-ban.Ha ezt követed szerintem menni fog.Ha nem,akkor írd meg hogy egész pontosan a tutorial melyik pontja nem úgy működik nálad ahogy írják és talán lesz aki tud segíteni:

[link]

Ha angolul nem tudsz,akkor itt egy videó is hogyan lehet egy séta animációt kreálni,mondjuk pont a csontok mozgását nem igazán tudom kinézni hogy oldják meg.

Látszólag csak ki jelölök és mozgatják simán.

http://www.youtube.com/watch?v=OlLNmAC4R9w

A leíráson átfutva úgy értelmeztem hogy előtte engedélyezni kell az animálást erre az ikonra kattintva:

[link]

Ha engedélyezve van akkor így nézki:

[link]

2011. febr. 16. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy kell használni a programot, néztem róla csomó tutorialt, lépésről lépésre megcsináltam mindent, de úgy tűnik, nekem valamiért nem az történik, mint kéne. Kipróbáltam másikk gépen is, de ott se jó.
2011. febr. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!